Zingen geeft lucht!

Wie muziek hoort, krijgt daar al snel een bepaald gevoel bij. Voor degene die muziek voortbrengt kan het een vorm van expressie zijn; een manier om te uiten wat niet in taal te vatten valt.

Deze manier van omgaan met muziek vind ik erg boeiend, zo help ik als zangdocent ook anderen bij het bereiken van hun gewenste zangniveau van volwassenen tot kinderen van amateurs tot profs. Ik bied pop, musical of klassieke zanglessen op een laagdrempelige manier. Speerpunten zijn: ademtechniek, resonantie, houding, tekstbehandeling. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van leerlingen van verschillende niveaus: mensen die nog nooit gezongen hebben tot het voorbereiden voor vakopleiding (musical) of voorbereiding van een auditie.


Meld je nu aan!

Wil je leren zingen, of je huidige zangkunsten verbeteren? Iedereen kan dit leren, van jong tot
oud!
Zingen geeft lucht, het maakt je vrij, heft blokkades op door het te doen en het te beleven.

Met mijn ervaring als gediplomeerd conservatorium zangdocent zoeken we samen naar jouw
optimale zangstem. Dit geldt voor de genres pop, musical, klassiek.


Hoe?

Dit bereik je door ademhalings techniek, en je “zangstem” op de juiste manier te laten resoneren. Naast eenvoudige oefeningen zoeken we naar de liedjes die bij jou passen. Goede liedjes die bij jou passen geven plezier in het zingen. De liedjes speel ik op de piano of we gebruiken karaoke media, en ik geef vervolgens aanwijzingen zodat je makkelijk en met gevoel gaat zingen. De lessen duren 45 min.


Waar?

We kunnen per keer of op een vast tijdstip per week afspreken. Ik geef les in Eindhoven of in Waalwijk (en omstreken) . Daarnaast bied ik (familie) zanglessen bij je thuis.


Prijs?

Tijdelijk een “proefles” gratis.
We kunnen de prijs per keer of een 10, 20, rittenkaart afspreken.


Bent u geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar: info@hansvanheiningen.com of bel naar +31653705347